Безплатно – От къде? Как? Защо?

0
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Програми за гледане на филми и клипове – напълно безплатно! част 2

averka 29.11.2011
Поради големия интерес към предната тема  “Програми за гледане на филми и клипове – напълно безплатно” Ви представям следващата посветена на безплатни програми за гледане на филми и клипове част 2

1. PotPlayer – един наскоро разпространен корейски мултимедиен плеър аналогичен на KmPlayer, тъй като е дело на бив разработчик на KmPlayer-а .Програмата е предназначена за възпроизвеждане на видео файлове с високо качество, могат да се гледат Blu-Ray и HD-видео без да се натоварва вашият процесор, има вградени DVXA кодеци и поддържа всички видове субтитри. Възможностите, качеството на картината и функционалността на PotPlayer са впечатляващи!

Официален сайт | Линк за безплатно сваляне

2. Media Player Classic – още една безплатна програма за гледане на филми позната на повечето потребители! Като интерфейс прилича на добрия ни стар познат Media Player от Уйндоуса, но работи доста по-леко и не натоварва компютъра както плеъра на Windows-а. Има възможност чрез ActiveX контроли да възпроизвежда Real Media и QuickTime видео файлове.

Официален сайт и линк за сваляне

3. MPlayer -това е много платформен видео плеър. Поддържа най-популярните формати: Mpeg, Vob, Avi, ASF, Mov, RealMedia и други. Не се нуждае от допълнителни кодекси за субтитрите.

Свали за Windows | Свали за Linux | Официална страница

4. QuickTime е безплатен плеър за възпроизвеждане на доста мултимедийни формати, включително и изображения. По специфичното за този плеър е, че възроизвежда форматите на Apple -QT и MOV и повечето формат иза мобилни телефони: 3GPP, 3GPP2, AMR и др. QuickTime се интегрира във всички браузъри с помощта на което да се възпроизвеждат поточни видео или аудио файлове

Официален сайт и линк за безплатно сваляне

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

Програми за гледане на филми и клипове – напълно безплатно! част 2, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a Comment

Страница 1 от 11

Влез в профила си

Не е запомнено Парола ?

Регистрирайте се!