Безплатно – От къде? Как? Защо?

0
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (34 votes cast)

Програми за гледане на филми и клипове – напълно безплатно!

averka 23.08.2011
След като получих критика, че в сайта ми няма статия за програми, с които може да се гледат филми ето я и нея :)

1. KMplayer – най-често използваната безплатна програма за гледане на филми от мен. Поддържа голям почти всички формати видео файлове. The KMplayer разполага с вградени декодери и кодеци, разнообразни аудио ефекти и филтри, множество допълнителни скинове, съвместим е с всички Windows операционни системи и има интерфейс на български език.

Официален сайт | Линк за сваляне на версия 3.0.0.1441

 

2. BS Player – Доста често използвана програма за гледане на филми. Съвместим с всички версии на уйндоус и има български интерфейс. Предлага се и в платена версия с повече екстри.  Давам линк за безплатната версия.

Линк за сваляне и информация

 

3. Gom Player – Много лек и лесен за употреба плеър. По-различното при този плеър е, че позволява четенето на видео файлове, които не са свалени напълно или са развалени по някакви причини. По друг начин казано, докато се сваля определен видео файл, може да го отворите и прегледате с този плеър.

Адрес за сваляне

 

4. Crystal Player – Лек и удобен за работа плеър. При отваряне на видео файл за преглед, ако не се поддържа формата на файла може да разрешите автоматично търсене на кодек, който да отвори този файл. Поддържа и платена версия с доста екстри, но тук предлагам само безплатната :)

Официален сайт | Линк за безплатно сваляне

5. MV2 Player – Този плеър е добре познат на потребителите от преди 5 години, когато беше много разпространен, но с времето излезнаха по-нови и “известни” програми и MV2 плеъра вече е по-рядко използван.

Официален сайт и безплатно сваляне

 

При инсталация на всяка една програма от горе упоменатите, следете внимателно самата инсталация, не бързайте да натискате бутона продължи/next, обръщайте внимание на допълнително инсталиращите се притурки. В повечето случай се качват допълнителни програми или стартовата ви страница се заменя със страницата на плеъра. При всяка една инсталация има с отметки (check бутони) указани допълнителните притурки, където може да махнете отметката и да си инсталирате само програмата.

Надявам се програмите представени в тази статия да са ви от полза. При проблем с адрес за безплатно сваляне или с инсталацията може да коментирате и ще получите отговор.

 

Също така може да разгледате и следващата тема с няколко други безплатни програми за гледане на филми!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (34 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 12 votes)

Програми за гледане на филми и клипове - напълно безплатно!, 3.3 out of 5 based on 34 ratings

Leave a Comment

Страница 1 от 11

Влез в профила си

Не е запомнено Парола ?

Регистрирайте се!