Безплатно – От къде? Как? Защо?

1
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (43 votes cast)

Безплатни програми за сваляне на торенти

averka 29.09.2011
Тази статия е посветена на програмите, които ни помагат да сваляме така наречените торенти. Ще представя няколко безплатни програми за торенти, които работят под Windows операционни ситеми, Linux и Android.

Безплатна програма за сваляне на торенти1. µTorrent – Много удобна, лесна за употреба, изисква малко ресурси от компютъра и е прекрасен торент клиент. Позволява множество стартирани тегления едновременно, може да се задава приоритетно сваляне на отделни торенти, ограничение на ъплоуд и данлоуд скоростите, отчита скоростта на трансфера, отчет на логовете и още доста ексти в тази напълно безплатна програма за сваляне на торенти

Официален сайт на разработчика | Линк за диретно сваляне на версия 3.0 за Windows

 

Безплатна програма за download на торенти2. BitComet – Свалянето на торенти с този софтуер става бързо и лесно, интерфейса на програмата е доста узър френдли. Интересното при този торент клиент е опцията за преглед на свалените или свалящите се файлове от тип – mp3, Windows Media Video и други. БитКомет предлага и добавянето в списък на любими сайтове и тяхното достъпване само с един клик. Другото интересно при тази програмка за торенти е нейното интегриране в Интернет екплорера и Мозила, това се указва при инсталирането на програмката – с няколко отметки. Лично мен винаги са ме дразнели по браузърите ми да има всякакви допълнителни приставки, но поняга улесняват доста неща.

Официална страница на BitComet и безплатно сваляне!

 

3. BitTorrent – един от първите и най-известните торент клиенти, всичко казано за предните два торент клиента се отнася и за този.

Официален сайт и безплатно сваляне!

 

4. KTorrent – този торент клиент е за графичната среда KDE под Linux. Линк за сваляне

 

безплатна програма за сваляне на торенти qBittorrent5. qBittorrent – това е многоплатформен торент клиент. Работи както под Windows, така и под Linux и MAC операционни системи. Позволява отдалечен контрол, има вградена търсачка и RSS четец.

Официална страница – има секция данлоуд където да изберете вида на операционната си система

програма за сваляне на торенти с Android6.  Transdroid – торент клиент за Android. При този мобилен вариант за сваляне на торенти има всички удобства както е на компютъра. Може да разглеждате свалящите се торент файлове или да търсите и добавяте файлове за сваляне с помощта на вградената търсачка.

Официален сайт и адрес за сваляне

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (43 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Безплатни програми за сваляне на торенти, 3.3 out of 5 based on 43 ratings

Коментари (1)

Leave a Comment

Страница 1 от 11

Влез в профила си

Не е запомнено Парола ?

Регистрирайте се!