Безплатно – От къде? Как? Защо?

0
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Безплатен конвертор за PDF – CutePDF

averka 28.12.2010
CutePDF е безплатна програма за конвертиране на файлове във формат PDF. Всяко едно приложение, което поддържа опция за принтиране може да се запише във файл с разширение .pdf. Програмата инсталира виртуален принтер на компютъра ви и при избиране за принтиране на документа или изобращението, ще ви излезне опция за избор на принтер, ако нямате инсталиран принтер на вашия компютър, то в полето с име на принтера ще ви изпише CutePDF Writer. Ако обаче имате инсталиран принтер на вашия компютър, трябва да кликнете върху падащото меню и да изберете, горе споменатото име. При условие, че редовно преработваре файловете в пдф fормат, ви препоръчвам да отидете в контрол панел, след това на меню “принтери и факсове/устройства” и там на иконката с име CutePDF Write да натиснете с десен бутон и да изберете “задай по подразбиране/set as default”, при което всеки път автомати4но ще ви бъде избрана програмата за принтиране/запазване на файловете под pdf формат.
Хубавото при използването на тази програма е, че при запис на файловете никъде не се добавят водни знаци или надписи както при повечето безплатни програми от този род.

Програмата работи под Windows, съвместина и с последната версия на Windows до момента – Windows 7. При инсталирането изисква връзка с интернет, тъй като автоматично сваля скрипт за обработване на файловете. Ако на компютъра където ще инсталирате програмата, нямате връзка с интернет може да си я свалите предварително от тук

Линк за изтегляне на програмата от официалния сайт на разработчика!

Ако имате някакви проблеми при инсталирането или използването на програмата пишете и ще ви помогна!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Безплатен конвертор за PDF - CutePDF, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a Comment

Страница 1 от 11

Влез в профила си

Не е запомнено Парола ?

Регистрирайте се!